Romans Logo - Focs i Estufes Romans

Focs de biotenol

foc de biotenol
foc de biotenol

Què és una xemeneia de bioetanol?

Una xemeneia de bioetanol és un foc decoratiu.

Són cremadors automàtics d’alta qualitat, que funcionen de manera neta a partir un producte del bioetanol. Les seves flames són naturals, i creant un ambient acollidor, sense fum, ni sutge o cendra.

Aquest tipus de focs decoratius, no necessiten una connexió a una xemeneia o conducte de fum, per aquest motiu es poden col·locar a gairebé qualsevol espai.
El funcionament i l’alçada de les flames es poden controlar de manera còmoda sempre que, sigui un cremador automàtic, en cas de ser un cremador clàssic sense control, només es pot encendre i apagar.

Aquests cremadors ofereixen una línia de flama per crear un ambient agradable i decoratiu que es pot veure a través d’un vidre protector. Aquests cremadors poden estar col·locats en llocs concrets, com a l’interior d’una xemeneia no existent, o com a separadors d’ambients, és a dir, integrats dins d’un moble, fixos a un podi o un forat d’una paret.

xemeneia de biotenol
xemeneia de biotenol

Avantatges d’un foc o xemeneia de bioetanol

  • És un foc decoratiu i elegant.
  • A diferències altres màquines de calor, aquesta no genera ni fum ni cendra.
  • El seu mantenim és mínim.
  • La seva instal·lació no requereix sortida de fums, tot i que sí que s’ha de tenir en compte la ventilació.
  • Els cremadors automàtics es poden controlar les flames a través d’una aplicació, però els clàssics no es poden controlar.

Inconvenients d’un foc o xemeneia de bioetanol

  • No escalfa més enllà d’uns pocs metres de les flames, però també s’ha de tenir en compte la capacitat d’emmagatzematge del cremador.
  • Tot i tenir un vidre protector de les flames, pot ser un perill.  
  • Té una durada determinada, i sempre depèn la quantitat de combustible que hi has administrat anteriorment.
foc de biotenol
foc de biotenol

Escalfa una xemeneia de bioetanol o és disseny?

Aquests cremadors han estat pensats per combinar les flames d’un foc tradicionals amb solucions de disseny modernes i individuals, però sense ser utilitzats com a calefacció.

El bioetanol no deixa de ser un alcohol inflamable que en contacte amb el cremador crear una flama agradable de veure, però més enllà d’uns pocs metres no es nota l’escalfo que desprèn. El temps de funcionament d’aquest combustible és molt curt, tot depenen de la capacitat que tingui el cremador per emmagatzemar el bioetanol per cremar.

Necessita xemeneia un foc de bioetanol?

Els focs o xemeneies de bioetanol no necessiten està connectat a una xemeneia o uns conductes de sortida de fums, però sí que necessita està a un espai on es pugui ventilar, com hem dit anteriorment el bioetanol, és l’alcohol químic obtingut a partir de la fermentació de sucres, utilitzat com a combustible.

Si tens dubtes de quin foc de biotenol és la millor pel teu habitatge no dubtis a consultar-nos.

Obrir conversa.
Diga'm en què puc ajudar-te?
Hola! Diga'm en què puc ajudar-te?