Romans Logo - Focs i Estufes Romans

Focs elèctrics

foc electric
foc electric

Que és una xemeneia elèctrica?

Un foc elèctric o xemeneia elèctrica és un element decoratiu que cada vegada s’utilitza més en els habitatges i locals, per trobar una solució ideal per gaudir d’unes flames realistes de la xemeneia, oferint una visió de la flama tridimensional.

Les xemeneies elèctriques tenen una fàcil instal·lació que permet col·locar en qualsevol lloc i que només necessita està connectada a una xarxa elèctrica per gaudir d’una visió de foc.

Les xemeneies elèctriques són apropiades en habitatges o locals, que hi ha nens o mascotes, ja que son 100% segures, perquè la flama és una visió òptica, però sense perdre l’essència del confort.

La decoració que ofereixen pot tenir diferents opcions, gel acrílic, troncs i pedres petites.

Les xemeneies elèctriques son adaptables a les necessitats modernes de decoració, on no hi ha limitacions per els usuaris, gràcies a que no necessita sortida de fums. La seva instal·lació és bàsica, sense conductes ni reixes de ventilació, només necessiten electricitat. 

A més a més, depenent del model aquestes focs es poden connectar a qualsevol sistema de casa intel·ligent (API). 

xemeneia electrica
xemeneia electrica

Què és una xemeneia elèctrica de vapor d’aigua?

Els focs elèctrics de vapor d’aigua són xemeneies 3D 100% segures. Aquests focs creen una flama freda, però sembla perfectament reals. Estan formades per plomes molt fines de vapor d’aigua il·luminat per un LED i amb unes pressions d’aire que permeten obtenir les flames tan realistes. És un foc 100% pels nens, es pot tocar i passar els dits sobre les flames de vapor, ja que aquestes flames són ecologies i respectuoses en el medi ambient, i de disseny.

Es poden programa a partir d’una ampliació o comandament depenent del model, en què es pot ajudar la velocitat de les flames, alçades i colors.

Les xemeneies 3D són molt segures, ja que no hi ha perill de foc, sinó que juga amb el vapor d’aigua per similar les flames i els LEDS de colors, per aquest motiu aquestes xemeneies es poden instal·lar a qualsevol lloc, no hi ha cap mena de restricció ni es necessita xemeneia.

Ofereixen unes noves oportunitats per aquells habitatges o locals que no hi ha la possibilitat de poder instal·lar una xemeneia convencional sense necessitat de sortida de fums.

foc electric
foc electric

Avantatges d’un foc elèctric i de vapor d’aigua?

  • 100% seguretat: Els focs elèctrics i de vapor d’aigua 3D son 100% segures. Les seves flames son fredes, per aquest motiu no presentant cap perill. Son ideals per instal·lar a habitatges o locals que no permetin flama calenta o que no hi hagi opció de xemeneia tradicional.
  • Xemeneies econòmiques: Son xemeneies que no porten cap mena de manteniment ni instal·lació complexa. No es necessita carregar llenya, ni sacs de pèl·let, ja que les seves flames son 3D.
  • Focs ecològics: Tant si parlem dels focs elèctrics i de vapor d’aigua parlem de xemeneies totalment ecològiques perquè no produeixen cap gas de combustió nociu, no emeten olors desagradables, ni residus.

Si tens dubtes de quina foc elèctric és la millor pel teu habitatge no dubtis a consultar-nos.

Obrir conversa.
Diga'm en què puc ajudar-te?
Hola! Diga'm en què puc ajudar-te?