Romans Logo - Focs i Estufes Romans

¿Busques un partner en focs i estufes?

¿Vols tenir accés a les millors marques del mercat?

CONTACTA AMB NOSALTRES

Política de privacitat

9 + 13 =

¿Busques un partner en focs i estufes?

¿Vols tenir accés a les millors marques del mercat?

CONTACTA AMB NOSALTRES

Política de privacitat

1 + 8 =

Tot el que necessites en focs, estufes i barbacoes pel teu projecte

A Focs i Estufes Romans oferim una amplia gama de focs i estufes de llenya, pellet, gas, elèctric i bioetanol, així com BBQ.

Focs i Estufes de llenya

Focs i Estufes de pellet

Focs i Estufes de gas

Focs elèctrics

Focs de biotenol

barbacoa de gas

Focs d’exterior i BBQ

T’assessorem per saber quin és el millor foc o estufa per a cada projecte.

Vols veure el nostre catàleg?

Un partner més enllà de la venta del producte

Assessorament

T’ajudem a buscar la millor opció pel teu projecte perquè obteniguis el màxim rendiment. Estufa de pèl·let o una nova llar de foc amb llenya? La sortida de fum és la indicada? Resolem tots els teus dubtes! Realitzem visites personalitzades i pressupostos sense compromís. 

Instal·lació

Participem en tot el procés, dissenyant la sortida de fums, instal·lant l’estufa, i la posada en marxa perquè no t’hagis de preocupar per res. El teu col·laborador des de l’inici fins al final.

Manteniment

A més, amb el nostre servei de postvenda podrem assessorar el vostre client en qualsevol problema que pugui tenir. També oferim servei de manteniment i netejar de les xemeneies, molt important per tenir el màxim rendiment.

Tan si fas una reforma com una obra nova tenir la millor solució en focs i estufes de la província.

Vols veure el nostre catàleg?

Focs, estufes i molt més!

Si has arribat fins aquí, és que estas buscant un proveïdor o un partner que et pugui proporcionar els millors focs i estufes del mercat. Treballem amb les millors marques per assegurarnos un resultat immillorable a cada llar. Estem al día de totes les normatives en instal·lacions de tot tipus d’estufes i focs perquè no t’hagis de preocupar de res d’aquest especte.

Per facilitar la teva decisió, et deixem alguns punts que creiem importants per perdre una bona decisió per escollir el vostre partner:

Qualitat del Producte:
Assegureu-vos que el vostre col·laborador ofereix estufes i focs de primera qualitat. Investigueu sobre les marques que ofereixen productes duradors, eficients i segurs.

Varietat de Productes:
Opteu per un col·laborador que ofereixi una àmplia gamma d’estufes i focs perquè pugueu seleccionar aquells que millor s’ajustin a les necessitats específiques de cada projecte. No només parlem de marques sinó també de tipologies: pellet, gas, elèctric, bioetanol, llenya, etc.

Eficiència Energètica:
Amb l’augment de la consciència ambiental, assegureu-vos que els productes compleixen amb les normatives d’eficiència energètica i siguin amigables amb el medi ambient.

Servei Postvenda:
Un bon partner no només ven productes, sinó que també ofereix un servei postvenda excel·lent. Assegureu-vos que el vostre soci estigui disposat a proporcionar assistència i suport quan sigui necessari.

Certificacions i Homologacions:
Verifiqueu que els productes compleixin amb les certificacions i homologacions necessàries, garantint la conformitat amb les normatives i estàndards industrials.

Vols veure els productes de primera mà i saber totes les seves qualitats?

Vine al nostre showroom

Política de privacitat

5 + 7 =

Footer - Focs i Estufes Romans
Obrir conversa.
Diga'm en què puc ajudar-te?
Hola! Diga'm en què puc ajudar-te?