Romans Logo - Focs i Estufes Romans

El proper dia 21, 22 I 23 de setembre hi ha la fira Biomassa a Valladolid. Aquesta és la fira més important del sector a nivell de la Penísula Ibérica, a on es poden veure les últimes novetats en estufes, focs i altres sistemes de calefacció de biomassa.

 

Ferlux presentarà el nou model Iris en la seva versió Hidro

Serà una atractiva solució per escalfar els habitatges mitjançant l’ús de l’aigua.

 

Domusa. Gamma de calderes de pellets per a ACS i calefacció

Inclou de sèrie tot l’equipament necessari per produir calefacció i aigua calenta sanitària a la llar en un espai reduït, ia més sense necessitat de canviar la instal·lació existent.

 

Caldera de pellet compacta GOLDEN BOILER d’AMG

La firma italiana presentarà la caldera en Expobiomasa fabricada sota normativa ECODESIGN2020 i molt eficient.

 

Revestiments de vermiculita de SUAKONTROL

Utilitza plaques amb vermiculita té molts avantatges per als usuaris i consumidors. Producte natural, fàcil muntatge, obra seca,…

 

Armonia II de Natural Fire

Amb un disseny minimalista i un funcionament molt eficient es presenta un nou disseny per al seu estufa d’exteriors per excel·lència: el model Harmonia II.

 

Nobis presenta la nova gamma d’estufes silencioses, autònomes i intel·ligents

Nobis es presenta per primera vegada al mercat espanyol amb una gamma de productes equipats amb les tecnologies més avançades disponibles al mercat.

 

Pamela l’estufa de pellet hermètica de Extraflame

La moderna i elegant estufa de pellet Pamela de la línia Evolution és un producte completament hermètic amb bugia ceràmica per a un encès ràpid.

 

Jackie Idro, l’avançada tecnologia de Palazzetti
Hidroestufa que escalfa aire, aigua dels radiadors i d’ús sanitari.

Un producte amb altes prestacions i mesures compactes, que garanteix rendiments elevats i baixes emissions a l’atmosfera.

 

Línia Bean Style d’Ungaro

Disseny contemporani en un espai molt reduït. Amb un innovador i exclusiu intercanviador vertical i càmera de combustió de la gamma Tuboair®.

 

MINI 5S la solució per a petits espais de KALOR

De manera simple, garanteix eficiències molt per sobre de l’90% i una potència de fins a 5kW suficient per escalfar estades i habitatges bé aïllades o amb poca demanda tèrmica.

Obrir conversa.
Diga'm en què puc ajudar-te?
Hola! Diga'm en què puc ajudar-te?