Romans Logo - Focs i Estufes Romans

Aquest cap de setmana us agradaria organitzar un dia diferent però no sabeu el què? Torna Nadal, torna Platja d’Aro Nadal Shopping!

És per això que, Focs i Estufes Romans us recomana anar al Platja D’Aro Nadal Shopping. Se celebrarà aquest pròxim cap de setmana 16, 17 i 18 de desembre.

 

LA 4ª EDICIÓ DE PLATJA D’ARO NADAL SHOPPING

L’Associació d’empresaris de Castell Platja d’Aro organitza 4ª edició de Platja d’Aro Nadal Shopping.

Estarà situat en ple Centre Comercial, a cel obert, des de l’Avinguda Cavall Bernat fins a l’Avinguda de S’Agaró.

Aquest any s’ampliarà la proposta ludicofestiva, amb diferents tallers i atraccions per gaudir en família.

 

QUINES ACTIVITATS PODREM TROBAR?

Els més petits de casa seran molt feliços gràcies als diferents inflables, llits elàstics, diferents jocs, un tió gegant, entre altres atractius.

Santa Claus també vindrà en aquesta gran trobada, i els infants podran donar-li la carta i demanar-li els millors desitjos!

 

La decoració i la música nadalenca seran protagonistes a la coneguda avinguda de Platja d’Aro. Podrem trobar l’Espai Mercat Nadal, diferents productors locals, sostenibles, artesans i artistes, proposant una oferta variada de productes tradicionals.

Pares i mares no us preocupeu pel menjar! Podreu escollir entre una gran oferta de brasa, dolços, tastets, diferents licors com la ratafia i el moscatell, entre altres propostes culinàries gràcies als restaurants del voltat de la Fira de Nadal.

Per a més informació podeu visitar la pàgina web de l’Ajuntament.

 

Us esperem a tots aquest cap de setmana a Platja d’Aro!

Obrir conversa.
Diga'm en què puc ajudar-te?
Hola! Diga'm en què puc ajudar-te?