Romans Logo - Focs i Estufes Romans

Quins dies es celebra la Fira Multisectorial de Ripoll 2022?

 

 La Fira multisectorial de les 40 Hores de Ripoll, amb més de 100 anys d’història, torna al seu format habitual i se celebrarà els dies 1, 2 i 3 d’abril, el cap de setmana abans del Diumenge de Rams.

Hi haurà algunes coses que seran diferents, sobretot pel que fa als espais firals, que s’amplien per tal de no generar aglomeracions. 

 

A qui va dirigida?

 

Aquesta fira serveix d’aparador per productes el·laborats i venuts a la comarca. Compta amb estands comercials de quasi bé tots els àmbits: agrícola, comercial, industrial, turístic, juvenil, artesà, automoció, mercat tradicional i fira d’entitats.

Focs i Estufes Romans hi serà present amb diferents productes! I per donar-hi un caràcter més festiu també es duràn a terme actes lúdics, com per exemple el Tastatast o el trenet de la fira. 

 

Saps a què respon el nom de 40 hores?

Doncs que antigament, els dos últims dies de quaresma i el diumenge de Passió, el Santíssim romania exposat durant quaranta hores al monestir. 

 

Què hi trobarem a la Fira?

 

 A les places de l’Ajuntament i Abat Oliba, hi haurà els expositors de Productes del Ripollès i altres productors alimentaris de proximitat. 

A les places de Sant Eudald i Gran, la Unió Intersectorial i Empresarial del Ripollès (UIER) i Ripoll Comerç (antiga Unió de Botiguers de Ripoll) presentaran les seves propostes i activitats. 

Al passeig Ragull hi haurà un Mercat Jove amb creadors i creadores de moda i altres artesanies, mentre que a la Devesa del Pla hi haurà els expositors de la Multisectorial, amb estands, carpes i espais; les entitats de Ripoll i el sector de l’automoció. I com a complement, atraccions per a tothom. 

Aquesta renovada edició espera assolir els expositors i els visitants de l’any 2019 i per això comptarà amb una important campanya de promoció per atreure visitants del Ripollès i de les comarques veïnes. 

Obrir conversa.
Diga'm en què puc ajudar-te?
Hola! Diga'm en què puc ajudar-te?