Romans Logo - Focs i Estufes Romans

Després de més d’un quart de segle d’existència, la Fira Comarcal de Primavera de Campllong ha esdevingut un referent dins del món comercial, agrícola i ramader català. La tradició i la modernitat es donen de la mà en aquesta trobada que visiten més de 30.000 persones, i com no, Focs i Estufes Romans ha de ser-hi.

Campllong és un municipi de la comarca del Gironès situat al sud de la ciutat de Girona.

 

¿Sabeu què significa Campllong?

Fa referència a l’extensió de terreny pla en la conca mitjana de l’Onyar. L’esdeveniment més important és la Fira de Campllong, que inclou entre moltes altres activitats una exhibició i concurs de gossos d’atura i de vaques de llet. Es va iniciar el 1983 a Cassà de la Selva el 15 de maig com a Fira de Sant Isidre, però ara té lloc el diumenge abans de Rams a Campllong.

Anualment, la Fira de Campllong ofereix una diversitat d’actes a un públic molt nombrós i es converteix en un veritable aparador de l’activitat econòmica i social, no solament del municipi de Campllong i rodalies, sinó de tota la província.

Tota la seva vitalitat es mostra a l’espai dedicat, com cada any, a la Fira Comercial (espais exteriors i estands a la carpa coberta), a les parades de venda de productes artesans, demostració d’oficis artesanals, exposicions de maquinària agrícola i industrial antiga i actual, mercat d’ocasió, etc.

Totes aquestes activitats es complementen amb exhibicions i concursos que conjuntament amb l’oferta comercial atrauen el nombrós públic visitant. En elnostre cas, hi portarem una estufa de pellet, una de gas i una de Llenya.

 

Serveis de la Fira de Campllong

Durant tota la Fira hi haurà servei de bar amb esmorzars, dinars i berenars i el recorregut de la tractorada serà dins el municipi de Campllong i municipis limítrofs.

A més, comptareu amb una gran zona d’aparcament per facilitar l’accés a la fira de 40.000 metres quadratsL’organització de la Fira treballa al llarg de l’any per tal de seleccionar una variada oferta d’actes i activitats amb l’objectiu d’acostar el treball del camp i la vida de pagès a tots els visitants i fer difusió de l’estreta relació entre les persones, els animals i la terra.

 

Descarrega el programa de la Fira 

Obrir conversa.
Diga'm en què puc ajudar-te?
Hola! Diga'm en què puc ajudar-te?